Min Blog

Torsdag 08.08.2013 Kl. 19.49

Ja overskriften siger det hele - alt for lang tid er gået.. Men det er ikke fordi jeg ikke har været kreativ for det har jeg Cool Men overskudet har været lidt nede i en periode og derfor har jeg ikke fået opdateret i lang tid, nu har jeg endelig fundet lidt overskud igen og nu skulle jeg have siden op og køre igen. Jeg har været igang med lidt af hvert hæklet, lavet lidt mosaik og mit nye eventyr poptaps eller dåseklips. Jeg har indtil videre fået lavet 3 tasker og er igang med nummer 4 og synes selv at resultatet er blevet rigtig godt. Er så taknemmelig for alt den ros jeg får rundt omkring, men har nok lidt svært ved at takle det da jeg er meget kritisk overfor mig selv, men jeg lærer det nok. Har opdateret lidt i albummerne med det ting jeg har fået lavet så tag et kig.

Mange hilsner herfra Hjerte

Mandag 15.05.2013 Kl. 22.11

Ja så fik jeg prøvet et nyt eventyr af i dag som jeg godt kan gå hen og blive lidt småafhængig af (Sammen med alt det andet). Jeg har her til aften hygget mig med at klippe i ugeblade og reklamer og det blev til nogle super fede collager. Jeg har før lavet meget collage, bland andet har jeg nogle mapper med ideer som jeg klipper ud af blade og så sætter jeg dem fedt op, så det er lækkert at kigge på og man rigtig kan få inspiration.

Det giver et super fedt udtryk at klippe ting ud og sætte dem sammen på sin egen måde, jeg har igen fundet min inspiration på nettet og ved at se alle de fede plakater og prints man kan købe. Temaet for den type jeg godt kan lide er pastel, det ser så fint ud og passer perfekt hjemme hos os.

Jeg har lavet den klassiske skyen med regndråber som jeg er rigtig godt tilfreds med, lidt i samme stil lavede jeg et billede med fugle som sidder på wire. Jeg gav mig også i kast med et cirkelbillede, som siger lidt sig selv er masse cirkler klippet ud i forskellige mønstre og sat sammen ovenpå hinanden, jeg lavede et hjerte. Til sidst har jeg lavet et sort træ med en masse lyserøde blade i forskellige nyancer, som så er standset ud med en lille udstandser købt i Søstrene Grene.

Har også smidt lidt nyt ind i de forskellige mapper - har været i gang hele ugen og mangler stadig at få en del lagt ind.

Nå der er også en dag imorgen Smiler

 

Onsdag 10.4.2013 Kl. 00.21

Tiden er igen igen løbet fra mig, men jeg blev færdig med mit opbevaringsglas som jeg startede på i går og det blev så fint og ser frem til at lave nogle flere.

Den er hæklet med noget brunligt garn og så har jeg givet den en flot lyseblå kant så den passer til perlen på toppen. Er rigtig tilfreds med den men nu er jeg også ved at være træt efter en dag med kreative udfoldelser.

Ømme fingre efter alt det hækleri - godnat til alle Cool

Tirsdag 09.04.2013 Kl. 12.53

Yes endnu et færdig projekt, fik hæklet de her fine små tasker igår, én til Caroline og én til hendes dukke Caroline Amalie og jeg glæder mig rigtig meget til at vise Caroline dem når hun kommer hjem fra børnehave.

Begge tasker er hæklet i frihånd og er bare blevet skabt helt tilfældigt. Jeg havde 2 ruller uldgarn som jeg bare lige skulle have brugt. Jeg ville så gerne have dem filtet i vaskemaskinen men først fik de en tur på 40 grader, men der skete ikke noget, så jeg gav dem en tur på 60 grader og så blev de så fine og jeg er helt vild med resultatet.

Jeg tror så at jeg vil have hæklet et par blomster og sætte på så de lige bliver lidt mere tøset at se på.

Udover at hækle tasker er jeg også igang med at hækle noget til nogle opbevaringsglas og så er jeg stadig igang med alle mine perle projekter så jeg er i fuld sving.

God dag til alle Hjerte

Torsdag 04.4.2013 Kl. 23.06

Og ja man kan virkelig sige jeg er gået i barndom og gået Hama-perle AMOK.. Sad og lavede perleplader med min lille pige og pludselig vælter ideerne bare ind og jeg må bare finde mere inspiration, så jeg googler på lidt forskelligt og finder bare så mange fede designs og det har nu resulteret i at jeg er gået helt amok med de gode gamle perleplader.

Jeg synes de er så retro og der er et hav af muligheder med de skønne perler, de sidste 2 aftener har jeg så siddet og koblet fra og fordybet mig fuldstændig i perler og det har giver mange fede resultater.

Jeg har lavet et par kronhjorte, ugler, kasettebånd, dyr og masser af sjove figure og jeg har lige fået et lager af perler så nu kan jeg bare gå i krig.

Min dejlige kæreste er en rigtig nørd som elsker at sidde på sit kontor og nørde. Derfor må hans kontor også godt være lidt nørdet, jeg har lavet nogle fede opbevaringskasser til ham og idag har han så fået 2 blomster som ikke skal vandes og som ikke dør for ham. Det er blomster fra de gamle mario spil og han synes det er så fede og de pynter fint på kontoret.

Fik også lavet et fedt batman billede til kontoret, kan dog ikke ligge billedet ind her på bloggen så jeg laver en mappe der kommer til at hedde perler og så ryger de derind under, det blev super fedt og passer perfekt til min skønne nørd Hjerte