Min Blog

Er gået i barndom..

Torsdag 04.4.2013 Kl. 23.06

Og ja man kan virkelig sige jeg er gået i barndom og gået Hama-perle AMOK.. Sad og lavede perleplader med min lille pige og pludselig vælter ideerne bare ind og jeg må bare finde mere inspiration, så jeg googler på lidt forskelligt og finder bare så mange fede designs og det har nu resulteret i at jeg er gået helt amok med de gode gamle perleplader.

Jeg synes de er så retro og der er et hav af muligheder med de skønne perler, de sidste 2 aftener har jeg så siddet og koblet fra og fordybet mig fuldstændig i perler og det har giver mange fede resultater.

Jeg har lavet et par kronhjorte, ugler, kasettebånd, dyr og masser af sjove figure og jeg har lige fået et lager af perler så nu kan jeg bare gå i krig.

Min dejlige kæreste er en rigtig nørd som elsker at sidde på sit kontor og nørde. Derfor må hans kontor også godt være lidt nørdet, jeg har lavet nogle fede opbevaringskasser til ham og idag har han så fået 2 blomster som ikke skal vandes og som ikke dør for ham. Det er blomster fra de gamle mario spil og han synes det er så fede og de pynter fint på kontoret.

Fik også lavet et fedt batman billede til kontoret, kan dog ikke ligge billedet ind her på bloggen så jeg laver en mappe der kommer til at hedde perler og så ryger de derind under, det blev super fedt og passer perfekt til min skønne nørd Hjerte