Min Blog

Onsdag 10.4.2013 Kl. 00.21

Tiden er igen igen løbet fra mig, men jeg blev færdig med mit opbevaringsglas som jeg startede på i går og det blev så fint og ser frem til at lave nogle flere.

Den er hæklet med noget brunligt garn og så har jeg givet den en flot lyseblå kant så den passer til perlen på toppen. Er rigtig tilfreds med den men nu er jeg også ved at være træt efter en dag med kreative udfoldelser.

Ømme fingre efter alt det hækleri - godnat til alle Cool

Tirsdag 09.04.2013 Kl. 12.53

Yes endnu et færdig projekt, fik hæklet de her fine små tasker igår, én til Caroline og én til hendes dukke Caroline Amalie og jeg glæder mig rigtig meget til at vise Caroline dem når hun kommer hjem fra børnehave.

Begge tasker er hæklet i frihånd og er bare blevet skabt helt tilfældigt. Jeg havde 2 ruller uldgarn som jeg bare lige skulle have brugt. Jeg ville så gerne have dem filtet i vaskemaskinen men først fik de en tur på 40 grader, men der skete ikke noget, så jeg gav dem en tur på 60 grader og så blev de så fine og jeg er helt vild med resultatet.

Jeg tror så at jeg vil have hæklet et par blomster og sætte på så de lige bliver lidt mere tøset at se på.

Udover at hækle tasker er jeg også igang med at hækle noget til nogle opbevaringsglas og så er jeg stadig igang med alle mine perle projekter så jeg er i fuld sving.

God dag til alle Hjerte

Torsdag 04.4.2013 Kl. 23.06

Og ja man kan virkelig sige jeg er gået i barndom og gået Hama-perle AMOK.. Sad og lavede perleplader med min lille pige og pludselig vælter ideerne bare ind og jeg må bare finde mere inspiration, så jeg googler på lidt forskelligt og finder bare så mange fede designs og det har nu resulteret i at jeg er gået helt amok med de gode gamle perleplader.

Jeg synes de er så retro og der er et hav af muligheder med de skønne perler, de sidste 2 aftener har jeg så siddet og koblet fra og fordybet mig fuldstændig i perler og det har giver mange fede resultater.

Jeg har lavet et par kronhjorte, ugler, kasettebånd, dyr og masser af sjove figure og jeg har lige fået et lager af perler så nu kan jeg bare gå i krig.

Min dejlige kæreste er en rigtig nørd som elsker at sidde på sit kontor og nørde. Derfor må hans kontor også godt være lidt nørdet, jeg har lavet nogle fede opbevaringskasser til ham og idag har han så fået 2 blomster som ikke skal vandes og som ikke dør for ham. Det er blomster fra de gamle mario spil og han synes det er så fede og de pynter fint på kontoret.

Fik også lavet et fedt batman billede til kontoret, kan dog ikke ligge billedet ind her på bloggen så jeg laver en mappe der kommer til at hedde perler og så ryger de derind under, det blev super fedt og passer perfekt til min skønne nørd Hjerte

Tirsdag 01.4.2013 Kl. 21.44

Jeg elsker forår og den energi der kommer med den. Solen der skinner og bare fylder mig med glæde og masser af overskud til at være kreativ og der har jeg da også været siden jeg skrev sidst. Jeg tænker jeg lige skal i gang med siden og den er stadig under opbygning og så er der også lige andre ting der skal passes fx. min skønne datter skal starte i børnehave imorgen - hvor er det vildt, hvor blev den tid dog af Smiler

Siden sidst har jeg fået hæklet lidt, klippet og klistret med Caroline, lavet en sættekasse og fået en masse nye ideer.

Sættekassen på billedet købte jeg i REMA, den er træfarvet og så er den malet en lækker pastelfarve inden i (Elsker pastelfarver lige for tiden da det minder mig om forår). Jeg har ikke gjort så meget ved den andet end at jeg har sat noget søde klistermærker i kassen og det er sådan set det og det gav mig tanken om at det jo egentlig var en nem måde at lave en sød og enkelt sættekasse uden at skulle ud og bruge en formue på 30 forskellige farver tapet og mønstret papir. Jeg er ihvertfalt rigtig glad for resultatet og den pynter sådan i mit køkken.

Håber i har nydt påsken Hjerte

 

Onsdag 20.3.2013 Kl.16.56

Det er blevet så moderne at være blogger så hvorfor ikke for en gang skyld følge moden og prøve det. Jeg har tænkt mig at blogge om dagens projekter og hvad jeg har gang i af kreative ting lige den pågældene dag da jeg næsten har gang i noget hver dag og gerne 10 projekter på en gang er der lidt at holde sig igang med og det hænder da jeg bliver færdig med mine ting.

Bloggen her vil måske også motivere mig til at få et projekt færdigt så jeg kan få det vist frem i en fart.

Nå men igår fandt jeg symaskinen frem da jeg ville sy en grillhandske til min søde datter Caroline. For et stykke tid siden syede jeg et forklæde til hende da hun var lidt misundelig på far og mor når det havde forklæde på i køkkenet så det ville hun jeg også gerne have, så jeg havde en fed rest stof med lækre farver og noget skråbånd og så gik jeg ellers i krig. Jeg er vildt tilfreds over resultatet og Caroline var også vældig stolt.

Men synes hun manglede en lille grillhandske så sættet var komplet så den fik jeg med lidt besvær syet i aftes og den blev super fin og prinsessen var glad og legede med den i sit lille køkken, hun undrede sig dog over der kun var én og sagde "mor du skal lave én til den anden hånd" hehe.

Jeg var også i Stof2000 igår og der havde de billige stof-rester (3 stk. for 10 kr.) og jeg fandt nogle rigtig fede nogen + noget pladevat til grillhandsken :)

Så med nyt lager af stof fik jeg syet lidt tøj til Carolines hæklede dukke. Det blev til et par lilla fløjlsbukser og en taske der passer til. Jeg elsker mine små aftens projekter og især når det er noget til min skønne lille pige, for hun bliver så glad når der ligger små "gaver" næste dag Hjerte

Det var lidt af hvad jeg fik dagen til at gå med igår Smiler