Min Blog

Tirsdag 01.4.2013 Kl. 21.44

Jeg elsker forår og den energi der kommer med den. Solen der skinner og bare fylder mig med glæde og masser af overskud til at være kreativ og der har jeg da også været siden jeg skrev sidst. Jeg tænker jeg lige skal i gang med siden og den er stadig under opbygning og så er der også lige andre ting der skal passes fx. min skønne datter skal starte i børnehave imorgen - hvor er det vildt, hvor blev den tid dog af Smiler

Siden sidst har jeg fået hæklet lidt, klippet og klistret med Caroline, lavet en sættekasse og fået en masse nye ideer.

Sættekassen på billedet købte jeg i REMA, den er træfarvet og så er den malet en lækker pastelfarve inden i (Elsker pastelfarver lige for tiden da det minder mig om forår). Jeg har ikke gjort så meget ved den andet end at jeg har sat noget søde klistermærker i kassen og det er sådan set det og det gav mig tanken om at det jo egentlig var en nem måde at lave en sød og enkelt sættekasse uden at skulle ud og bruge en formue på 30 forskellige farver tapet og mønstret papir. Jeg er ihvertfalt rigtig glad for resultatet og den pynter sådan i mit køkken.

Håber i har nydt påsken Hjerte

 

Onsdag 20.3.2013 Kl.16.56

Det er blevet så moderne at være blogger så hvorfor ikke for en gang skyld følge moden og prøve det. Jeg har tænkt mig at blogge om dagens projekter og hvad jeg har gang i af kreative ting lige den pågældene dag da jeg næsten har gang i noget hver dag og gerne 10 projekter på en gang er der lidt at holde sig igang med og det hænder da jeg bliver færdig med mine ting.

Bloggen her vil måske også motivere mig til at få et projekt færdigt så jeg kan få det vist frem i en fart.

Nå men igår fandt jeg symaskinen frem da jeg ville sy en grillhandske til min søde datter Caroline. For et stykke tid siden syede jeg et forklæde til hende da hun var lidt misundelig på far og mor når det havde forklæde på i køkkenet så det ville hun jeg også gerne have, så jeg havde en fed rest stof med lækre farver og noget skråbånd og så gik jeg ellers i krig. Jeg er vildt tilfreds over resultatet og Caroline var også vældig stolt.

Men synes hun manglede en lille grillhandske så sættet var komplet så den fik jeg med lidt besvær syet i aftes og den blev super fin og prinsessen var glad og legede med den i sit lille køkken, hun undrede sig dog over der kun var én og sagde "mor du skal lave én til den anden hånd" hehe.

Jeg var også i Stof2000 igår og der havde de billige stof-rester (3 stk. for 10 kr.) og jeg fandt nogle rigtig fede nogen + noget pladevat til grillhandsken :)

Så med nyt lager af stof fik jeg syet lidt tøj til Carolines hæklede dukke. Det blev til et par lilla fløjlsbukser og en taske der passer til. Jeg elsker mine små aftens projekter og især når det er noget til min skønne lille pige, for hun bliver så glad når der ligger små "gaver" næste dag Hjerte

Det var lidt af hvad jeg fik dagen til at gå med igår Smiler